Προολυμπιακό τουρνουά, Ντόντσιτς: «Θα ήταν ωραίο να προκριθούμε σε μία αρένα γεμάτη από θορυβώδεις Έλληνες»

Προολυμπιακό τουρνουά, Ντόντσιτς: «Θα ήταν ωραίο να προκριθούμε σε μία αρένα γεμάτη από θορυβώδεις Έλληνες»

Λούκα Ντόντσιτς
Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για τη συμμετοχή της Σλοβενίας στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024, συγκρίνοντας την ατμόσφαιρα που περιμένει, με εκείνη που συνάντησε στο Κάουνας το 2021.

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι έτοιμος, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Σλοβενίας να πάρει το ένα και μονάκριβο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πριν από το πρώτο τζάμπολ του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ 2024, ο Σλοβένος μίλησε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που περιμένει να δει.

«Παίξαμε σε μία κατάμεστη αρένα, γεμάτη από Λιθουανούς και νικήσαμε. Θα είναι πολύ όμορφο να το επαναλάβουμε σε μία αρένα μπροστά από θορυβώδεις Έλληνες. Αλλά μέχρι τότε, έχουμε αρκετό δρόμο να διανύσουμε. Πρέπει να σκεφτούμε για το επόμενο ματς, πρώτα την Κροατία, μετά τη Νέα Ζηλανδία και τότε θα δούμε», είπε ο γκαρντ των Μάβερικς.

Παράλληλα, ο Ντόντσιτς εξήγησε ότι τίποτα άλλο δεν πρόκειται να ικανοποιήσει την ομάδα της χώρας του, παρά μόνο η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

@Photo credits: FIBA

 

Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ να σας δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Έχετε όλη μας την ενέργεια, καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα