Αντετοκούνμπο: «Δεν έχουμε άγχος, όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχουμε άγχος, όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Newsroom
Αντετοκούνμπο
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη για το πρώτο τζάμπολ της στο Προολυμπιακό τουρνουά 2024.

Η Εθνική Ελλάδας δίνει το πρώτο της παιχνίδι με φόντο τη μεγάλη πρόκριση στο Παρίσι το βράδυ της Τετάρτης (3/7, 21:00) απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία στο ΣΕΦ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη. Στο χρόνο που μας δόθηκε καταφέραμε να δεθούμε σαν σύνολο και το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι μια καλή δοκιμασία για μας. Ξέρουμε ότι η Δομινικανή Δημοκρατία διαθέτει κάποια γκαρντ με πολλή ποιότητα».

Και κατέληξε: «Αν καταφέρουμε να τους σταματήσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνά μας και στο fast break. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε κάποιο άγχος. Όλοι οι παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Η Δομινικανή Δημοκρατία άνοιξε την αυλαία της με νίκη απέναντι στην Αίγυπτο με 90-77 και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα με την Εθνική μας.

@Photo credits: INTIME

 

Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ να σας δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Έχετε όλη μας την ενέργεια, καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα