Χεζόνια: «Δεν είμαστε εδώ να κάνουμε δηλώσεις, ήρθαμε να νικήσουμε το τουρνουά»

Χεζόνια: «Δεν είμαστε εδώ να κάνουμε δηλώσεις, ήρθαμε να νικήσουμε το τουρνουά»

Ο Μάριο Χεζόνια στην Κροατία
Όλα όσα δήλωσε ο Μάριο Χεζόνια μετά την εντυπωσιακή νίκη της Κροατίας επί της Σλοβενίας.

Η Κροατία κατάφερε να επιβληθεί με μεγάλη άνεση της Σλοβενίας στην πρεμιέρα του προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ, επικρατώντας με 108-92. Ο Μάριο Χεζόνια ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας συνολικά από 12 πόντους σε 35:50 λεπτά εντός παρκέ.

Ο 29χρονος φόργουορντ παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε στη δυσκολία της αντιμετώπισης του Λούκα Ντόντσιτς αλλά και στην ανανέωσή του με στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν ήταν εύκολο. Η Σλοβενία έχει μία σπουδαία ομάδα αλλά παίξαμε μαζί και στις δύο πλευρές του παρκέ, κάτι το οποίος μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη.

Δεν είμαστε εδώ ώστε να κάνουμε δηλώσεις, ήρθαμε ώστε να νικήσουμε το τουρνουά. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Μόλις τελείωσε η σεζόν όλοι ήρθαν να ετοιμαστούν με την ομάδα και να παίξουν σκληρά. Νομίζω είμαστε σε φόρμα και παίζουμε ως ένα.

Δεν παίζουμε τένις αλλά μπάσκετ. Προετοιμαστήκαμε για όλους τους αντιπάλους, όχι μόνο τον Λούκα. Πρέπει να τους σεβαστούμε. Ήταν πρωταθλητές Ευρώπης μερικά χρόνια πριν. Ξέρουμε ότι είναι απίστευτα επικίνδυνοι.

Θα είμαι στο prime μου μέχρι να αποσυρθώ.

Ήθελα να ανταποδώσω τον σεβασμό της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς αυτοί ήταν που ήρθαν στη Ρωσία ώστε να με αποκτήσουν όταν οι καιροί ήταν πολυ΄δύσκολοι λαι πολλά πράγματα που ακούγονταν δεν ίσχυαν.

Με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες και είμαστε όλοι σαν οικογένεια στα αποδυτήρια. Με αποδέχτηκαν και εγώ το ίδιο. Νομίζω ότι έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ ανρθώπων και αυτό είναι μόλις η αρχή».

@Photo credits: fiba.basketball

 

Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ να σας δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Έχετε όλη μας την ενέργεια, καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα