Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024: Ώρα... Ελλάδας στο ΣΕΦ με αντίπαλο τη Δομινικανή Δημοκρατία

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Η Ελλάδα ανεβαίνει στη σκηνή του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στο ΣΕΦ και ψάχνει την πρώτη της νίκη με αντίπαλο τη Δομινικανή Δημοκρατία!

Η πρώτη μέρα των Προολυμπιακών τουρνουά μπάσκετ ανήκει πλέον στα βιβλία της ιστορίας. Και τώρα είναι η ώρα της Εθνικής μας ομάδας. Η Ελλάδα ρίχνεται στη δική της «μάχη» για ένα εισιτήριο με προορισμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα αντιμετωπίσει τη Δομινικανή Δημοκρατία το βράδυ (3/7 - 21:00, Live στο Gazzetta).

Οι Έλληνες διεθνείς είναι πανέτοιμοι, όπως άλλωστε τόνισε και ο Βασίλης Σπανούλης στις χθεσινές δηλώσεις του μετά την προπόνηση της ομάδας. Με τον Κώστα Αντετοκούνμπο από πλευράς του να αναφέρεται στο άγχος, το οποίο δεν υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής.

Η Ελλάδα θα παίξει με τους Δομινικανούς, που έκαναν την πρώτη τους νίκη, επικρατώντας της Αιγύπτου στην πρεμιέρα και θέλει να μπει με το δεξί στη διοργάνωση.

Λίγη ώρα νωρίτερα (17:30) η Κροατία, που κέρδισε εμφατικά τη Σλοβενία το βράδυ της Τρίτης, θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία του Πέρο Κάμερον, με στόχο το 2/2 και την πρώτη θέση του ομίλου της.

Βαθμολογία

Group A

  1. Κροατία 1-0
  2. Σλοβενία 0-1
  3. Νέα Ζηλανδία

Group B

  1. Δομινικανή Δημοκρατία 1-0
  2. Αίγυπτος 0-1
  3. Ελλάδα 0-0

Τα αποτελέσματα

Το πρόγραμμα της ημέρας

  • Κροατία - Νέα Ζηλανδία (17:30)
  • Δομινικανή Δημοκρατία - Ελλάδα (21:00)
@Photo credits: eurokinissi

 

Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ να σας δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Έχετε όλη μας την ενέργεια, καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα