Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024: Στον προσαγωγό οι ενοχλήσεις του Χουάντσο

Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024: Στον προσαγωγό οι ενοχλήσεις του Χουάντσο

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος θα υποβληθεί σήμερα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από την πρεμιέρα της Ισπανίας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν άτυχος στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ της Βαλένθια. Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι κόντρα στον Λίβανο, μετά από μόλις 8 λεπτά συμμετοχής.

Όπως παραδέχτηκε λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρτζιο Σκαριόλο, ο Ερνανγκόμεθ ένιωσε πόνο στον προσαγωγό και αυτός ήταν ο λόγος που κρατήθηκε στον πάγκο, ώστε να μην πάθε τίποτα σημαντικότερο.

Οι Ισπανοί φυσικά επικράτησαν με άνεση του Λιβάνου και συνεχίζουν απόψε το βράδυ την προσπάθειά τους στο Προολυμπιακό τουρνουά, απέναντι στην Ανγκόλα (21:30), με τον Ερνανγκόμεθ ωστόσο να υποβάλλεται σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Χουάντσο πρόλαβε να «πατήσει» παρκέ για οκτώ λεπτά, έχοντας 2 πόντους με 0/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

@Photo credits: FIBA

 

Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ να σας δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Έχετε όλη μας την ενέργεια, καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα