Σάριτς: «Η Νέα Ζηλανδία έπαιξε πραγματικά βρώμικα»!

Newsroom
.
Η Νέα Ζηλανδία έριξε τους Κροάτες στο καναβάτσο και ο Ντάριο Σάριτς σχολίασε το παιχνίδι των Νεοζηλανδών, εξηγώντας ότι έπαιξαν πολύ σκληρά και βρώμικα.

Η Κροατία έπεσε στο 1-1 στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ μετά την ήττα από τη Νέα Ζηλανδία και ο Ντάριο Σάριτς σχολίασε το παιχνίδι των Νεοζηλανδών. Παραδέχτηκε επίσης ότι οι Κροάτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά.

Ο Κροάτης των Γουόριορς ανέφερε σχετικά: «Ήταν δύσκολο να παίξουμε μετά από το παιχνίδι με τη Σλοβενία χθες βράδυ. Πήραμε κάποιες διαφορές, αλλά όχι μεγάλες. Προσπαθήσαμε, αλλά έπρεπε να ήμασταν πιο έξυπνοι σε κάποιες καταστάσεις. Η Νέα Ζηλανδία έπαιξε πολύ σκληρά, πραγματικά βρώμικα, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ στην FIBA.

Συγχαρητήρια για τη νίκη τους, έπαιξαν φανταστικά. Φάνηκε πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά, η Νέα Ζηλανδία έπαιξε πολύ δυναμικά σε όλο το παιχνίδι και εμείς έπρεπε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε λίγες ώρες ξεκούρασης και προετοιμασίας, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να παίξουμε καλύτερα».

 

Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ να σας δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Έχετε όλη μας την ενέργεια, καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα