Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024: Το εντυπωσιακό event στο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Γκάλη

Newsroom
.
Στο ημίχρονο του αγώνα της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία, ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στη σάλα του ΣΕΦ και συμμετείχε σε ένα εντυπωσιακό δρώμενο, ενισχύοντας τα προγράμματα κοινωνικής δράσης που «τρέχει» η ΕΟΚ σε συνεργασία με τη ΔΕΗ.

Η Ελλάδα ρίχτηκε στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία, διεκδικώντας την επιστροφή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στα court seats του Σταδίου και Φιλίας, παρακολουθώντας τον αγώνα στο πλευρό του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Έλληνες φιλάθλους.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο «Γκάνγκστερ» βρέθηκε στη σάλα του φαληρικού σταδίου και συμμετείχε σε ένα μοναδικό και όμορφο θέαμα, ενισχύοντας έμπρακτα το κοινωνικό έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τη ΔΕΗ.

O Γκάλης αντάλλαζε πάσες με αγόρια και κορίτσια ενώ στη σάλα του ΣΕΦ βρέθηκαν παιδιά με αμαξίδιο που συμμετείχαν στο event μαζί με τον «Νικ» ενώ γύρω του εξελισσόταν μια εντυπωσιακή χορογραφία!

"""

@Photo credits: eurokinissi

 

Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ να σας δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Έχετε όλη μας την ενέργεια, καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα