Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024: Διαθέσιμα εισιτήρια για την τελική φάση

Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024: Διαθέσιμα εισιτήρια για την τελική φάση

Newsroom
Διαθέσιμα εισιτήρια για την τελική φάση στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024
Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον α' ημιτελικό και τον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ 2024 που διεξάγεται στο ΣΕΦ, ενημερώνοντας για τον τρόπο διάθεσής τους.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε πως τέθηκαν προς διάθεση περισσότερα εισιτήρια για τον Α' ημιτελικό (6/7, 17:30) και τον τελικό (7/7, 21:00), αφού υπάρχουν επιστροφές στα εισιτήρια από τη FIBA και τις ομάδες.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

«Το Προολυμπιακό Τουρνουά οδεύει προς την τελική φάση. Οι φίλαθλοι έχουν γεμίσει το ΣΕΦ στους πρώτους αγώνες και το ίδιο αναμένεται να γίνει και στη συνέχεια.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης και τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους θέλουν να δουν την Εθνική Ομάδα από κοντά να κλείσουν την δική τους θέση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αφού υπάρχουν επιστροφές στα εισιτήρια από τη FIBA και τις ομάδες, τόσο για τον Α’ Ημιτελικό (6/7, 17.30), όσο και για τον τελικό (7/7, 21.00).

Μπορείτε να κλείστε την θέση σας με ένα "κλικ" για τους δύο αυτούς αγώνες, αλλά και για τον δεύτερο ημιτελικό με ένα "κλικ" ΕΔΩ.

Η ticketmaster είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων των αγώνων των Εθνικών Ομάδων και της ΕΟΚ».

@Photo credits: eurokinissi

 

Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ να σας δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Έχετε όλη μας την ενέργεια, καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα