Πουέρτο Ρίκο - Ιταλία 80-69: Φοβερός Αλβαράδο υπέγραψε την πρωτιά (vid)

Νίκος Καρφής
Αλβαράδο

bet365

O Xοσέ Αλβαράδο είχε κέφια και το Πουέρτο Ρίκο νίκησε με 80-69 την Ιταλία, κάτι που του επέτρεψε να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.

Οι διοργανωτές το έκαναν το μεγάλο ματς. Το Πουέρτο Ρίκο κατάφερε να επικρατήσει με 80-69 της Ιταλίας στο Προολυμπιακό του Σαν Χουάν και με αυτόν τον τρόπο πήρε την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Πορτορικάνοι θα παίξουν με το Μεξικό στα ημιτελικά, ενώ οι Ιταλοί θα κοντραριστούν με τη Λιθουανία.

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Αλβαράδο με 29 πόντους και 7/10 τρίποντα, ενώ ο Κόντιτ είχε 15 πόντους και ο Γουότερς 10 πόντους και 12 ασίστ. Από την άλλη πλευρά για τους Ιταλούς που κυμάνθηκαν σε ρηχά νερά ο Γκαλινάρι μέτρησε 14 πόντους, ενώ ο Μάνιον σταμάτησε στους 11 πόντους.

Ο ΝΒΑer των Πέλικανς ήταν άποντος στο πρώτο ματς, αλλά έδειξε την κλάση του την πιο κρίσιμη στιγμή και χάρισε την πρωτιά στον όμιλο στη χώρα του.

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 35-40, 57-57, 80-69

@Photo credits: fiba

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα