Ακτή Ελεφαντοστού - Μεξικό 81-92: Ο 39χρονος Στολ... καθάρισε την πρόκριση (vid)

Νίκος Καρφής
Το Μεξικό

bet365

Το Μεξικό προκρίθηκε στα ημιτελικά του Προολυμπιακού του Σαν Χουάν μετά τη νίκη της με 92-81 επί της Ακτής Ελεφαντοστού.

Ήταν το ματς που θα έκρινε τη δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση στα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά του Σαν Χουάν. Το Μεξικό έδειξε ψυχραιμία στην πιο κρίσιμη στιγμή και έτσι επικράτησε με 92-81 της Ακτής Ελεφαντοστού. Πλέον θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους διοργανωτές Πορτορικάνους στα ημιτελικά οι οποίοι επικράτησαν των Ιταλών.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Πολ Στολ που οδήγησε την ομάδα του στην πρόκριση. Ο πολύπειρος 39χρονος τελείωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους και 11 ασίστ σε ένα ρεσιτάλ, ενώ ο Ιμπάρα είχε 22 πόντους με 11 ριμπάουντ και ο Χάιμες 15 με 12 ριμπάουντ.

Η Ακτή Ελεφαντοστού αποχαιρέτησε τη διοργάνωση και έχει να θυμάται την παραλίγο έκπληξη κόντρα στους Λιθουανούς. Ο Ζούζουα με τον Φοφανά τελείωσαν το ματς με 16 πόντους, ενώ οι Μουλαρέ και Ντιαμπατέ είχαν από 12.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 46-44, 69-68, 81-92

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα