Φιλιππίνες-Γεωργία: Ο Μπιτάτζε πήγε επίτηδες για αυτοκαλάθι (vid)

Newsroom
Γκόγκα Μπιτάτζε

bet365

Ο Γκόγκα Μπιτάτζε προσπάθησε να πετύχει αυτοκολάθι στο ματς της Εθνική Γεωργίας κόντρα στις Φιλιππίνες νομίζοντας πως αν ευστοχούσε, θα έδινε ελπίδες στη χώρα του.

Σε μια ασυνήθιστη ενέργεια προχώρησε ο Γκόγκα Μπιτάτζε, ο οποίος σε βολές που κέρδισε η ομάδα των Φιλλιπίνων 2.8 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού, επιχείρησε να σκοράρει ένα αυτοκαλάθι. Ο λόγος; Προφανώς νόμιζε πως θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση και θα έδινε άλλη μια ευκαιρία στην Γεωργία, η οποία χρειαζόταν νίκη με 19 πόντους διαφορά, για να πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Προόλυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ που διεξάγεται στην Λετονία. Όμως ακόμα και αν ισοφάριζε, δεν θα μετρούσε το καλάθι και θα χρεωνόταν με τεχνική ποινή.

Τελικά δεν μπόρεσε να βάλει αυτοκαλάθι με αποτέλεσμα η Γεωργία ναι μεν να κερδίσει τις Φιλιππίνες (94-96), αλλά να αποκλειστεί από την συνέχεια του Προολυμπιακού Τουρνουά έχοντας μια νίκη και μια ήττα.

Η προσπάθεια του Γεωργιανού

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα