Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024: Ο Τολιόπουλος ανέλαβε τη βολή της τεχνικής ποινής μετά από... παρέμβαση του Παπανικολάου

Βασίλης Τολιόπουλος

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου στήριξε τον Βασίλη Τολιόπουλο μετά από μία χαμένη βολή, δίνοντάς του το σήμα να εκτελέσει και τη δεύτερη τεχνική ποινή που χρεώθηκαν οι Σλοβένοι στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πήρε το... δώρο του αρχηγού Κώστα Παπανικολάου. Οι διαιτητές χρέωσαν με τεχνική ποινή τον Ντράγκιτς, στο 13ο λεπτό του ημιτελικού της Ελλάδας με τη Σλοβενία και ο Τολιόπουλος, που ήταν ήδη «ζεστός», έχοντας σκοράρει 7 πόντους πήγε στην εκτέλεση της βολής.

Ο γκαρντ του Άρη αστόχησε αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Σέκουλιτς δέχτηκε μία ακόμα, με αποτέλεσμα η Εθνική να έχει δικαίωμα για μία ακόμα βολή.

Με τον Βασίλη Σπανούλη να στέλνει αρχικά τον Ντίνο Μήτογλου, αλλά ύστερα από την παρέμβαση του Παπανικολάου, ο Τολιόπουλος τελικά να αναλαμβάνει την ευθύνη και να σκοράρει.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα