Video, Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024: Η εκπληκτική εμφάνιση του 19άρη Γουόκαπ

Τόμας Γουόκαπ

bet365

Στους 19 πόντους σταμάτησε ο Τόμας Γουόκαπ, που πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, βοηθώντας τα μέγιστα στη νίκη της Εθνικής επί της Σλοβενίας για τον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ο Τόμας Γουόκαπ πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ, με την Ελλάδα να διαλύει τη Σλοβενία. Έχοντας τον Γουόκαπ σε... τρελά κέφια και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού είχε για αρκετές στιγμές αναλάβει το μαρκάρισμα του Λούκα Ντόντσιτς, αλλά στα 30'13'' που πάτησε παρκέ, έκανε αισθητή την παρουσία του και στην επίθεση.

Παίρνοντας... φωτιά στην 3η περίοδο με τρία τρίποντα, ο Γουόκαπ σκόραρε 19 πόντους (4/6 2π., 3/8 3π.), μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ. Γεμίζοντας ακόμα τη στατιστική του με άλλα 2 κλεψίματα ενώ είχε και 1 λάθος.

Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ: Η εμφάνιση του Γουόκαπ απέναντι στη Σλοβενία

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα