Λαρεντζάκης στο Gazzetta: «Να είμαστε όλοι μαζί και θα πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Λαρεντζάκης στο Gazzetta: «Να είμαστε όλοι μαζί και θα πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Λαρεντζάκης

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο Gazzetta για τον τρόπο που η Εθνική έκανε εύκολο τον ημιτελικό με τη Σλοβενία, σχολιάζοντας το μαρκάρισμα του Λούκα Ντόντσιτς και εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι η Ελλάδα θα σφραγίσει εισιτήριο για Παρίσι.

Η Εθνική απέχει πλέον μια νίκη από την επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια, ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο της Σλοβενίας στα ημιτελικά και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο Gazzetta για την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά 2024.

Ο διεθνής γκαρντ ανέφερε σχετικά: «Η άμυνά μας ήταν το κλειδί, θεωρώ πως ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό που ήταν και ο στόχος μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, το κλίμα είναι εξαιρετικό. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός και μπαίνουμε στη φιλοσοφία του κόουτς, σε αυτό που προσπαθεί να μας περάσει, στο mentality του, τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε. Ξέραμε ότι ο Ντόντσιτς ήταν κουρασμένος, ξέραμε πως έχουμε κορμιά να τον μαρκάρουμε και να τον κουράσουμε ακόμα περισσότερο. Είναι τεράστιος παίκτης, δεν έχει να κάνει... Όπως σου είπα, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτή τη μεγάλη διαφορά που κρατήσαμε ως το τέλος. Ευελπιστώ πως ναι! Θα πάμε Παρίσι! Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας, θα ξεκουραστούμε λίγο και αύριο με το γήπεδο γεμάτο και αυτόν τον φανταστικό κόσμο, να είμαστε όλοι μαζί και θα πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

@Photo credits: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα