Παπανικολάου στο Gazzetta: «Το Παρίσι είναι ο στόχος, ελπίζω να τα πούμε αύριο με χαμόγελο»!

1

bet365

Ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου ξεκαθάρισε στο Gazzetta ότι οι Έλληνες διεθνείς νιώθουν τεράστια αυτοπεποίθηση ενόψει του μεγάλου στόχου της επιστροφής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική Ανδρών έκανε το προτελευταίο βήμα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από τη νίκη επί της Σλοβενίας στον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά 2024 και ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε το Gazzetta για τον υπέρτατο στόχο της επιστροφής στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη.

Ο αρχηγός της Εθνικής τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι νιώθουμε τόσο δυνατοί και έχουμε τόση αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μας και στο πλάνο μας που δεν ένιωσα από κάποιο παιδί να υπάρχει πίεση ή άγχος! Υπήρχε μεγάλη αποφασιστικότητα, θέληση και ανυπομονησία για το παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση άγχος! Ούτε άγχος, ούτε πίεση, δεν ένιωσα κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι φάνηκε και στο παιχνίδι από την παρουσία μας».

Όσον αφορά το ματσάρισμα Αντετοκούνμπο-Ντόντσιτς, είπε: «Ήταν μια κατάσταση που εσείς είχατε δημιουργήσει... Ο Γιάννης ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, δεν είχε να κάνει με τη μάχη με τον Ντόντσιτς και φάνηκε από την προσέγγισή του στο παιχνίδι. Κοιτούσε να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Κάθε ομάδα κάνει τις επιλογές της. Ο Γιάννης ήταν εξαιτετικά σημαντικός με την παρουσια του σήμερα προκειμένου να "ξεκλειδώσει" και άλλα παιδιά ώστε να βρουν λύσεις».

Εν τέλει, η Εθνική θα καταφέρει να προκριθεί στο Παρίσι; «Αυτός είναι ο στόχος, ελπίζω να τα πούμε αύριο με χαμόγελο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα