Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024: Ο Ντόντσιτς έδωσε τη φανέλα του στον Λαρεντζάκη

Newsroom
Λαρεντζάκης Ντόντσιτς

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πήρε ως ενθύμιο τη φανέλα του Λούκα Ντόντσιτς μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Σλοβενίας στον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά.

Η Ελλάδα επικράτησε της Σλοβενίας με τον πλέον εμφατικό τρόπο στον ημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ και πλέον απέχει μόλις μία νίκη από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να βάζει το... λιθαράκι του σε αυτήν τη διαμόρφωση της διαφοράς στο φινάλε, πανηγυρίζοντας με τον γνωστό του πλέον τρόπο, την... κόμπρα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Λούκα Ντόντσιτς κάτι που θα ήθελαν όλοι όσοι βρισκόταν στο ΣΕΦ το απόγευμα του Σαββάτου. Και αυτό δεν ήταν άλλο από τη φανέλα του.

Ο Σλοβένος του έδωσε τη φανέλα με το Νο77 ως ενθύμιο από τη μεγάλη βραδιά της Εθνικής, που θέλει όμως να της δώσει αξία την Κυριακή, παίρνοντας και την πρόκριση στο Παρίσι.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα