Προολυμπιακό τουρνουά 2024: Η Βραζιλία τσάκισε τη Λετονία και πάει Παρίσι!

Η Βραζιλία τσάκισε τη Λετονία και πάει Παρίσι!

bet365

Η Βραζιλία ισοπέδωσε τη διοργανώτρια Λετονία στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά στη Ρίγα, επικρατώντας με 94-69 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Βραζιλία παρέσυρε τη Λετονία στην Arena Riga, επικρατώντας με 94-69 στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά και σφραγίζοντας την πρόκριση στο Παρίσι.

Η «σελεσάο» έκανε εμφατικό ξεκίνημα στη Ρίγα, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο υπέρ της 34-11 και δεν απειλήθηκε ξανά ως το φινάλε του αγώνα, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Μπρούνο Καμπόκλο.

Ο σέντερ της Παρτιζάν γέμισε τη στατιστική του με 21 πόντους (3/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 12/13 βολές), τέσσερα ριμπάουντ, μια ασίστ και δυο μπλοκ σε 30 λεπτά.

Από 'κει και πέρα, ο Μαρτσελίνιο Χουέρτας είχε 12 πόντους, επτά ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ ενώ ο Γιάγκο Ντος Σάντος του Ερυθρού Αστέρα τραυματίστηκε στο πόδι και έπαιξε μόνο 7 λεπτά.

Η Βραζιλία θα πλαισιώσει τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία στο Group B του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα δεκάλεπτα: 11-34, 33-49, 46-72, 69-94.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα