Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε συγκινημένος παρέα με τους γιους του

Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε συγκινημένος παρέα με τους γιους του

Αντετοκούνμπο

bet365

Παρέα με τους γιους του ο εμφανώς συγκινημένος Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε τη σπουδαία πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήρθε και οδήγησε την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Greek Freak ηγήθηκε της προσπάθειας του Προολυμπιακού τουρνουά και μετά την επικράτηση της Ελλάδας επί της Κροατίας, μπορεί να πανηγυρίσει πλέον με τους συμπαίκτες του αλλά και την οικογένειά του.

Οι δύο μικροί του γιοι, ντύθηκαν στα γαλανόλευκα και μετά το φινάλε ο Γιάννης τους πήρε μαζί του στο παρκέ. Ο Αντετοκούνμπο μάλιστα ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά τη μεγάλη πρόκριση της Ελλάδας.

Ο κόσμος τον αποθέωσε τόσο λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι, όσο και μετά το φινάλε, με τον ίδιο να κλαίει από συγκίνηση. Και πλέον μπορεί να σκέφτεται τη Λιλ και τον όμιλο της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου η ομάδα επιστρέφει μετά το 2008.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα