Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024: Ο Λορέντζο Μπράουν έφερε την Ισπανία στον όμιλο της Εθνικής

Μπράουν

bet365

Ο Λορέντζο Μπράουν οδήγησε την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και... απευθείας στον όμιλο της Εθνικής, μετά την επικράτηση κόντρα στις Μπαχάμες.

Η Ισπανία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια και... πέταξε για τον όμιλο της Εθνικής μας. Η Ισπανία επικράτησε με 86-79 και απέκλεισε τις Μπαχάμες, για να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Λιλ.

Με τον Λορέντζο Μπράουν μπροστάρη να σκοράρει 18 πόντους, έχοντας 4/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 λάθη. Και φυσικά από κοντά τους δύο ψηλούς που τη βοήθησαν τα μέγιστα σε αυτό το τουρνουά. Τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ αλλά και τον Σάντι Αλντάμα με άλλους 12 και επίσης 7 ριμπάουντ.

Για τις Μπαχάμες οι NBAers το πάλεψαν αλλά το βάθος πάγκου δεν υπήρχε για να τα βάλει με τη «Ρόχα». Ο Έιτον με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ, ο Χιλντ με 19 και ο Έριγκ Γκόρντον με άλλους 15 ήταν οι πρωταγωνιστές.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 42-35, 65-57, 86-79

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα