Γουόκαπ στο Gazzetta: «Νιώθω σαν να είμαι Έλληνας όλη τη ζωή μου»! (vid)

Γουόκαπ στο Gazzetta: «Νιώθω σαν να είμαι Έλληνας όλη τη ζωή μου»! (vid)

.

bet365

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στο Gazzetta για την πρόκριση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, την εξέλιξη του Γιώργου Παπαγιάννη και το non-stop σερί του με τον Ολυμπιακό και την Εθνική.

Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν κομβικός στην πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις εμφανίσεις του στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται ως νατουραλιζέ στην Εθνική μοιράστηκε τα συναισθήματά του στο Gazzetta μετά από τον θρίαμβο επί της Κροατίας.

«Είναι πολύ σουρεάλ! Είναι πραγματικά σουρεάλ συναισθήμα για έναν Τεξανό να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδας. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει. Σε κάθε περίπτωση, είναι ξεχωριστό! Νιώθω σαν να είμαι Έλληνας όλη τη ζωή μου».

Σε ερώτηση για την επιρροή του Γιώργου Παπαγιάννη και την εξέλιξή του ως παίκτη, είπε: «Από τη στιγμή που μπήκα στην Ευρωλίγκα πριν από έξι χρόνια και βλέπω πώς ήταν τότε και πώς είναι τώρα... Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και τον τρόπο που άλλαξε το κορμί του, φτάνοντας στο σημείο να επηράζει τρομερά το παιχνίδι».

Όσον αφορά τη δική του κατάσταση λόγω των μαζεμένων υποχρεώσεών του με τον Ολυμπιακό και την Εθνική, είπε: «Νιώθω καλά. Το μυαλό μου είναι καλά, το κορμί μου είναι καλά. Νιώθω φανταστικά».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα