Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα δάκρυα του Ρούντι Φερνάντεθ για την πρόκριση της Ισπανίας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα δάκρυα του Ρούντι Φερνάντεθ για την πρόκριση της Ισπανίας

Newsroom
rudy fernandez

bet365

Ο Ρούντι Φερνάντεθ λίγα δευτερόλεπτα πριν η εθνική Ισπανίας σφραγίσει και επίσημα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες... λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Το ιδανικό κλείσιμο καριέρας αναμένεται να κάνει ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος θα λάβει μέρος στους έκτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του.

Ο Ισπανός αθλητής βρίσκεται στην αποστολή της «Φούρια Ρόχα», όντας μέλος της στο Προολυμπιακό τουρνουά το οποίο διοργανώθηκε στην Ισπανία. Εκεί, οι Ίβηρες αντιμετώπισαν στον τελικό της Μπαχάμες και με νίκη 86-79 σφράγισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το γεγονός αυτό... λύγισε τον Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος λίγο πριν ηχήσει η κόρνα της λήξης ξέσπασε σε κλάματα, με το εισιτήριο για την πρωτεύουσα της Γαλλίας να δίνει παράταση στην καριέρα του και να σημαίνει την έκτη σερί του συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της τετραετίας.

Σημειώνεται πως ο έμπειρος Ισπανός παίκτης σε δηλώσεις του είχε κάνει γνωστό πως είχε υποσχεθεί στον πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε το 2022, ότι το τελευταίο του τουρνουά πριν κρεμάσει τα παπούτσια του θα ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα