Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024, Video: Γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση ο Χοσέ Αλβαράδο

Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ 2024, Video: Γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση ο Χοσέ Αλβαράδο

Newsroom
Χοσέ Αλβαράδο

bet365

Μετά από 20 χρόνια θα βρεθεί και πάλι σε Ολυμπιακούς αγώνες το Πουέρτο Ρίκο, με τον Χοσέ Αλβαράδο να γνωρίζει την αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

Μεγάλες στιγμές ζει το Πουέρτο Ρίκο αλλά και ο Χοσέ Αλβαράδο, με τον NBAερ, μαζί με τις κόρες του, να αποθεώνεται από 13.500 συμπατριώτες φιλάθλους του μετά την λήξη του νικηφόρου τελικού για το Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ, που έδωσε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Ο Αλβαράδο ήταν ο κορυφαίος του Πουέρτο Ρίκο και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη με 79-68 με αντίπαλο την Λιθουανία «τσεκάροντας» το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για την πόλη της Γαλλίας, την Λίλ.

Ο Πορτορικανός σε 24 λεπτά συμμετοχής σκόραρε 23 πόντους έχοντας 1/1 βολή, 5/8 δίποντα και 4/6 τρίποντα στέλνοντας το Πουέρτο Ρίκο στον 3ο όμιλο των Ολυμπιακών αγώνων όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Σερβία, το Νότιο Σουδάν και την Αμερική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα