Γκάλης: «Η "Επίσημη Αγαπημένη" που χτίσαμε στο ίδιο γήπεδο το 1987, συνεχίζει να ενθουσιάζει και να εμπνέει»

Γκάλης: «Η "Επίσημη Αγαπημένη" που χτίσαμε στο ίδιο γήπεδο το 1987, συνεχίζει να ενθουσιάζει και να εμπνέει»

Νίκος Γκάλης

bet365

Για την «Επίσημη Αγαπημένη» τοποθετήθηκε ο Νίκος Γκάλης με ανάρτησή του στα social media, αναφέροντας πως συνεχίζει να εμπνέει όλους τους Έλληνες, όπως η δική του φουρνιά το αλησμόνητο 1987.

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε δίπλα στο πλευρό της Εθνικής στη διάρκεια του Προολυμπιακού τουρνουά. Ο «γκάνκστερ» παρακολούθησε από κοντά τις «μάχες» της Ελλάδας, που οδήγησαν τελικά ως τη σπουδαία πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έστειλε μέσω των social media το δικό του μήνυμα συγχαρητηρίων.

Το ποστ του Γκάλη για την Εθνική

«Είμαι πολύ περήφανος για την νίκη στο προ Ολυμπιακό τουρνουά και για την πρόκριση της Ελλάδας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η "Επίσημη Αγαπημένη" που χτίσαμε στο ίδιο γήπεδο το 1987, συνεχίζει να ενθουσιάζει και να εμπνέει τους Έλληνες. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα στο Σ.Ε.Φ. κοντά στην Ομάδα.

Μπράβο στον Προπονητή, στους Παίκτες, στο staff, στους Φιλάθλους, στην Ομοσπονδία και σε όσους στήριξαν την Εθνική Ομάδα. Με Υγεία και Αγωνιστικότητα #pantadipla στην Εθνική, πάμε στο Παρίσι για μια μεγάλη διάκριση».

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα