Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024, Πουέρτο Ρίκο: Η... τρέλα του Αλβαράδο για την πρόκριση και η συγκίνηση του legend Αρόγιο (vid)

Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024, Πουέρτο Ρίκο: Η... τρέλα του Αλβαράδο για την πρόκριση και η συγκίνηση του legend Αρόγιο (vid)

Νίκος Καρφής
Αρόγιο

bet365

Χοσέ Αλβαράδο και Κάρλος Αρόγιο πρωταγωνίστησαν σε μια πολύ όμορφη στιγμή μετά την πρόκριση του Πουέρτο Ρίκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Πουέρτο Ρίκο τα κατάφερε μετά από μια πολύ μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε της Λιθουανίας, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο μέγας Αλβαράδο έστειλε τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ήταν πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά, έχοντας 23 πόντους έχοντας 1/1 βολή, 5/8 δίποντα και 4/6 τρίποντα.

Μάλιστα μετά από 20 χρόνια θα βρεθεί και πάλι σε Ολυμπιακούς αγώνες το Πουέρτο Ρίκο, με τον γκαρντ των Πέλικανς να γνωρίζει την αποθέωση από τους συμπατριώτες του. Ποιος έπαιζε σε εκείνη τη διοργάνωση; Μα φυσικά ο Κάρλος Αρόγιο, ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία της χώρας με καριέρα και στο ΝΒΑ φυσικά.

Μετά το τέλος του ματς, ο Αλβαράδο το πανηγύρισε με την ψυχή του μπροστά στον legend και ο τελευταίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του για τη μεγάλη στιγμή της πατρίδας. Πλέον ο Αρόγιο με τη σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ, είναι ο GM της εθνικής του Πουέρτο Ρίκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα