Σάριτς και Ζούμπατς έπαιξαν ξύλο σε club της παραλιακής στις 5:30 τα ξημερώματα (vid)

Σάριτς και Ζούμπατς έπαιξαν ξύλο σε club της παραλιακής στις 5:30 τα ξημερώματα (vid)

Newsroom
Σάριτς

bet365

Xαμός έγινε σε νυχτερινό club της Αθήνας τα ξημερώματα, με τους Ζούμπατς και Σάριτς να πρωταγωνιστούν στον καυγά μετά το ματς της Κροατίας με την Ελλάδα.

Οι δύο σταρ του ΝΒΑ πρωταγωνίστησαν σε καυγά στο νυχτερινό club της παραλιακής τα ξημερώματα της Δευτέρας όπως μπορείτε να δείτε και από το παρακάτω video του TMZ.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των Κροατών από τους Ολυμπιακούς και τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής μας. Αρχικά ο Ζούμπατς πιάστηκε στα χέρια με αρκετούς άνδρες που φαίνεται να είναι οι security του club όπως τονίζει το TMZ. Ο Σάριτς προσπάθησε να βοηθήσει τον Ζούμπατς, ο οποίος όμως φαίνεται να χτυπήθηκε από άλλο άτομο. Μάλιστα κάποιος του έκανε κεφαλοκλείδωμα και τον έριξε στο έδαφος

Ο παίκτης των Νάγκετς έμεινε για μερικά λεπτά ακίνητος, ενώ χτυπήθηκε στο πρόσωπο και στο σώμα. Στη συνέχεια οι δύο NBAers οδηγήθηκαν στην έξοδο του μαγαζιού.

@Photo credits: tmz

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα