Και ο θηλυκός... Γκάλης στο «Nick Galis hall of famous game»!

Gazzetta team
Και ο θηλυκός... Γκάλης στο «Nick Galis hall of famous game»!

bet365

Η Άννυ Κωνσταντινίδου, δήλωσε με τη σειρά της συμμετοχή στο «Nick Galis hall of famous game» που θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η Άννυ Κωνσταντινίδου ήταν ο... θηλυκός Γκάλης την εποχή που έπαιζε μπάσκετ, αφού θεωρείται ως η κορυφαία Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια όλων των εποχών!

Συγκεκριμένα, θα αγωνιστεί με τη σειρά της στο «Nick Galis hall of famous game», τον αγώνα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη για την είσοδό του στο «Hall of fame» που θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι.

Η διεθνής μπασκετμπολίστρια της μεγάλης ομάδας του Σπόρτινγκ η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να παρευρεθώ σ'αυτόν τον αγώνα που τιμάει το Νίκο Γκάλη για την είσοδο του στο "Hall of fame". Είναι μια τιμή που του αξίζει» και κατέληξε:

«Καταρχήν να πω ότι είμαι τυχερή που αγωνιζόμουν τα χρόνια που ήταν στην ενεργό δράση και ο Νίκος Γκάλης όπως επίσης θεωρώ σημαντικό το γεγονός πως η γιορτή αυτή έχει ένα ύφος φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Πρέπει στις μέρες μας να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας με όποιον τρόπο μπορούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα