Super Cup: Αναχωρούν για Ρόδο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Περιστέρι

Γιώργος Κούβαρης
Γουόκαπ Γκριγκόνς

bet365

Στο «Ελ. Βενιζέλος» βρίσκονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Περιστέρι, με κοινό προορισμό τη Ρόδο για να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup. Αποστολή στη Ρόδο: Γιώργος Κούβαρης.

Στη Ρόδο και το Super Cup μεταφέρεται το μπασκετικό ενδιαφέρον για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι bwin και ΠΑΟΚ μπαίνουν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν στο νησί, που από την Παρασκευή θα φορέσει τα... γιορτινά του ενόψει των δύο ημιτελικών.

Οι τρεις ομάδες της Αθήνας ταξιδεύουν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (28/9) σε κοινή πτήση. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έφτασε πρώτη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι να ακολουθούν. Οι παίκτες των «πρασίνων» μάλιστα έρχονται κατά μόνας, με τον Κώστα Σλούκα να φτάνει αργότερα, την ώρα που οι πρώην συμπαίκτες του έκαναν το δικό τους check in.

Οι τρεις ομάδες περιμένουν και την άφιξη του ΠΑΟΚ για να... κοντραριστούν από το απόγευμα της Παρασκευής (29/9) με φόντο το τρόπαιο.

Η άφιξη του Σλούκα στο «Ελ. Βενιζέλος»

Το πρόγραμμα του Super Cup

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

17:00: Περιστέρι bwin - Ολυμπιακός

20:30: ΠΑΟΚ mateco – Παναθηναϊκός

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

17:00: Μικρός Τελικός

20:30: Μεγάλος Τελικός

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα