Μπαρτζώκας: Βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν

Μπαρτζώκας: Βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν

Γιώργος Κούβαρης
Ο Μπαρτζώκας

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν που πέρασε για τα όσα πέτυχε στον Ολυμπιακό. Αποστολή στη Ρόδο: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν και σίγουρα δεν θα την ξεχάσει. Οι Πειραιώτες κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδος, το Κύπελλο, αλλά και το Super Cup, ενώ έχασε στο θρίλερ κόντρα στη Ρεάλ, το τρόπαιο της Euroleague λόγω του μεγάλου σουτ του Γιουλ. Πρωτεργάτης αυτής της επιτυχημένης σεζόν ήταν ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο head coach των Πειραιωτών βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν που πέρασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Super Cup 2023. Ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να φτάσει η ομάδα σε αυτή την εντυπωσιακή σεζόν με την κατάκτηση και των τριών εγχώριων τίτλων.

Ένας μεγάλος προπονητής και ο πρώτος Έλληνας head coach με κατάκτηση Euroleague που δεν σταματά να εξελίσσεται και να μετρά επιτυχίες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα