Σπανούλης: «Να τρυπάμε το ταβάνι μας»

Σπανούλης: «Να τρυπάμε το ταβάνι μας»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Σπανούλης

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στη σεζόν του Περιστερίου και μίλησε για το ταβάνι που πρέπει να τρυπά η ομάδα του. Αποστολή στη Ρόδο: Γιώργος Κούβαρης.

Στους στόχους του Περιστερίου Bwin στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Super Cup, ενώ μίλησε για το πως χειρίζεσαι μια νίκη ή μια ήττα.

«Κάναμε μια φοβερή σεζόν και βρισκόμαστε στο εορταστικό τριήμερο του μπάσκετ. Η ομάδα μας κερδίζει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων, αυτό το κερδίσαμε από την πρώτη χρονιά. Στόχος μας να τρυπάμε το δικό μας ταβάνι.

Η διαχείριση είναι το Α και το Ω και στη ζωή και τον αθλητισμό. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς μία νίκη ή μία ήττα, γίνεται δύσκολη η καθημερινότητά σου. Η λέξη πίεση στον αθλητισμό δεν πρέπει να υπάρχει. Είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να προετοιμάζεσαι καλά, να διαχειρίζεσαι τις δύσκολες καταστάσεις και να προχωράς», ανέφερε ο head coach του Περιστερίου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα