Τακιανός: «Να παρουσιάσουμε μια ομάδα που παλεύει ξεκινώντας από την άμυνα»

Τακιανός: «Να παρουσιάσουμε μια ομάδα που παλεύει ξεκινώντας από την άμυνα»

Newsroom
Ο Τακιανός

bet365

Ο Φώτης Τακιανός στάθηκε σε όσα θέλει να βλέπει από τον ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν. Αποστολή στη Ρόδο: Γιώργος Κούβαρης.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Super Cup και θα διεκδικήσει τον τίτλο, με τον προπονητή της ομάδας, Φώτη Τακιανό στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η άμυνα και η εξέλιξη.

«Βρισκόμαστε εδώ επειδή κατακτήσαμε μία από τις πρώτες τέσσερις θέσεις, άρα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν. Χαρούμενος που είδα πρώην παίκτες μας να να διακρίνονται και να προχωρούν στην καριέρα τους. Είναι από ζητούμενα, μέσα από την εξέλιξη των ομάδων, να εξελίσσονται και οι παίκτες.

Στην προετοιμασία, δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα. Πρέπει να δεις τις αδυναμίες και να τις βελτιώσεις. Αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε είναι μία ομάδα η οποία παλεύει ξεκινώντας από την άμυνα και κάθε μέρα θα εξελίσσεται. Στο τέλος να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει διαφοροποίηση ενός επίσημου παιχνιδιού με ένα παιχνίδι τουρνουά, στο πως προετοιμάζεται η ομάδα. Προετοιμάζεται με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Δε νομίζω ότι υπάρχει διαφοροποίηση στη λογική τη δική μας, το πως θα παίξουμε σε ένα επίσημο ή σε ένα φιλικό. Η διαδικασία του αποτελέσματος και ιδιαίτερα στη χώρα μας, μπορεί να αποβεί επώδυνο σε μία ήττα ή να υπάρχουν ακραίες αντιδράσεις χαράς σε μία νίκη. Είμαστε στην Ελλάδα, ζούμε εδώ, με αυτό πρέπει να ζήσουμε και νομίζω ότι αυτό πρέπει να διαχειριστούμε», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα