Super Cup: Οι διαιτητές των ημιτελικών

Γιώργος Κούβαρης
Super Cup: Οι διαιτητές των ημιτελικών

bet365

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στους ημιτελικούς του Super Cup. Αποστολή στη Ρόδο: Γιώργος Κούβαρης.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν θα κριθεί στη Ρόδο και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους ημιτελικούς. Το Περιστέρι Bwin κοντράρεται με τον Ολυμπιακό (17:00) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (20:30) με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό. Όλα τα ματς στην ΕΡΤ 3 και live στο Gazzetta.

Το πρωί της Παρασκευής έγινε η κλήρωση, από την οποία έγιναν γνωστοί οι διαιτητές των δύο ημιτελικών. Στο ματς του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό θα σφυρίξουν οι Τσαρούχα, Συμεωνίδης και Τζιοπάνος. Ο Τσιμπούρης θα είναι επιλαχόντας. Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό η τριάδα θα απαρτίζεται από τους Παπαπέτρου, Τσολάκο και Καρπάνο. Ο Χριστινάκης θα είναι επιλαχόντας.

Η διαδικασία που ακολούθησε η ΚΕΔ ήταν ίδια όπως και πέρυσι. Οι οκτώ διαιτητές ήταν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ ανάλογα με την εμπειρία και τις ικανότητές τους και στη συνέχεια έγινε η κλήρωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα