Super Cup, Περιστέρι - Ολυμπιακός: Ο Μιλουτίνοφ κάρφωσε με... μανία στον αιφνιδιασμό (vid)

Newsroom
Ο Μιλουτίνοφ κάρφωσε με... μανία στον αιφνιδιασμό (vid)

bet365

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έβγαλε ένα εντυπωσιακό highlight στον ημιτελικό του Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι bwin, τελειώνοτας με τρομερό κάρφωμα τον αιφνιδιασμό των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι bwin κοντράρονται στον ημιτελικό του Super Cup που διεξάγεται στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου, διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου 30/9 όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν 2023/24.

Οι Πειραιώτες πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 36-46 σουτάροντας με 61% στο τρίποντο (7/13) ενώ σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Σέρβος σέντερ κάρφωσε εντυπωσιακά στον αιφνιδιασμό για το 30-32 στο 14'.

Ο Σέρβος σέντερ, δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, έκλεισε το ημίχρονο με 6 πόντους, 2/4 βολές, 2/3 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 13:52.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα