Super Cup, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το τρομερό κάρφωμα του Λεσόρ (vid)

Newsroom
.

bet365

Η συνεργασία των Βιλντόζα - Λεσόρ έβγαλε ένα πολύ όμορφο highlight στον τελικό του Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τον Γάλλο σέντερ να καρφώνει εμφατικά στο «ερυθρόλευκο» καλάθι.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στον τελικό του Super Cup που διεξάγεται στην Καλλιθέα της Ρόδου, διεκδικώντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2023/24 ενώ έπεται η μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ την προσεχή Παρασκευή 6/10 στην πρεμιέρα της EuroLeague.

O Ολυμπιακός παρέσυρε στον ρυθμό του τους «πράσινους» που έκαναν καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, μένοντας για 14:20 λεπτά χωρίς καλάθι, πριν ο Κώστας Σλούκας πετύχει 3/3 βολές για το 32-7.

Στα μέσα της τρίτης περιόδου και με τον δείκτη του σκορ στο 43-20, ο Λούκα Βιλντόζα μοίρασε ωραία ασίστ στον Ματίας Λεσόρ και ο Γάλλος σέντερ κάρφωσε εμφατικά μπροστά στον Πίτερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα