Ολυμπιακός: Το depth chart των «ερυθρόλευκων» στο Super Cup

Ολυμπιακός: Το depth chart των «ερυθρόλευκων» στο Super Cup

Newsroom
Γιώργος Μπαρτζώκας

bet365

Το Gazzetta σας παρουσιάζει τη σύνθεση του Ολυμπιακού στο Super Cup (28-29/09) μετά τον τραυματισμό και του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με την αρωγή των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου δημιούργησαν ένα ρόστερ 16 παικτών το οποίο θεωρείται πλήρες σε κάθε θέση. Ενας από τους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση ήταν και να υπάρχουν οι απαραίτητες λύσεις σε περίπτωση τραυματισμών.

Δυστυχώς οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν από νωρίς σε αυτή την άσχημη διαδικασία αφού μετά τους Κίναν Έβανς και Μουσταφά Φαλ, είδαν και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να τραυματίζεται και να απουσιάζει για 4-6 εβδομάδες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς με αρκετές απουσίες. Το Gazzetta παρουσιάζει το depth chart όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή και με την ευχή φυσικά να μην υπάρξει στο διάστημα που ακολουθεί νέα ατυχία.

Το depth chart του Ολυμπιακού για το Super Cup

  • Point Guard: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος, Μήτρου Λονγκ
  • Shooting Guard: Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, Λαρεντζάκης
  • Small Forward: Παπανικολάου, Φουρνιέ, ΜακΚίσικ
  • Power Forward: Βεζένκοβ, Πίτερς
  • Center: Ράιτ, Πετρούσεφ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ενας ξένος παίκτης (με bold) από τους παραπάνω δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού επιτρέπεται να αγωνιστούν έξι. Ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να «κόψει» έναν ανήμερα του εκάστοτε παιχνιδιού.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα