Άρης: Χωρίς Λαζέφσκι, Χοτζ και με αμφίβολο τον Βασίλη Τολιόπουλο στο Super Cup

Άρης: Χωρίς Λαζέφσκι, Χοτζ και με αμφίβολο τον Βασίλη Τολιόπουλο στο Super Cup

Newsroom
Ο Τολιόπουλος

bet365

Ο Άρης δεν έχει ξεφύγει από τη… δίνη των προβλημάτων καθώς εκτός των απουσιών των Νέιτ Λαζέφσκι, Ντιμοί Χοτζ, είναι αμφίβολη η συμμετοχή και του Βασίλη Τολιόπουλου στους αγώνες του Super Cup της Ρόδου.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κίτρινων» η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι για τη Ρόδο αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθεί από τον Γιάννη Καστρίτη. Ο αρχηγός του Άρη έχει ενοχλήσει στο ισχίο, αυτός ήταν ο λόγος του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του στην πρεμιέρα του Eurocup απέναντι στη Βενέτσια και η απόφαση για τη συμμετοχή του στον ημιτελικό (28/9, 17:15) με τον Παναθηναϊκό θα ληφθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Εκτός αποστολής παραμένουν οι Νέιτ Λαζέφσκι, Ντιμοί Χοτζ. Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις κατά τα μέσα του Οκτώβρη ενώ για τον δεύτερο δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον χρόνο αποθεραπείας του έπειτα τη θλάση δεύτερου βαθμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα