Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε στη Ρόδο, ατομικό ο Μπράουν

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε στη Ρόδο, ατομικό ο Μπράουν

Newsroom
Από την προπόνηση του Παναθηναϊκού στη Ρόδο

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προπόνησή του στη Ρόδο. Εκτός παρέμεινε ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενώ ο Λορέντζο Μπράουν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στη Ρόδο όπου και θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για το φετινό Super Cup. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (28/9) τον Άρη στον ημιτελικό ενώ σε περίπτωση που περάσουν στον τελικό θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.

Η ομάδα του Εργίν Αταμάν πραγματοποίησε την προπόνησή της με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να παραμένει εκτός ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λορέντζο Μπράουν.

Το τζάμπολ για την αναμέτρηση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένο για τις 17:15, ενώ ο έτερος ημιτελικός των «ερυθρόλευκων» με την ομάδα των δυτικών προαστίων για τις 20:45. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (29/9) στις 20:30.

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα