Παπανικολάου: «Κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του, είναι ένα ομαδικό βραβείο»

Παπανικολάου: «Κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του, είναι ένα ομαδικό βραβείο»

Newsroom
Ο Κώστας Παπανικολάου

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ένας από τους παίκτες οι οποίοι βρέθηκαν στην καλύτερη πεντάδα του περυσινού πρωταθλήματος. Ο ίδιος ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν ενώ υπογράμμισε ότι αυτή η διάκριση ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά.

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ήταν από τους παίκτες που κατάφεραν να ψηφιστούν στην καλύτερη πεντάδα του περυσινού πρωταθλήματος. Ο ίδιος βραβεύτηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Super Cup ενώ στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι είναι μία διάκριση η οποία έρχεται μέσα από την ομαδική δουλειά.

«Καλησπέρα και από εμένα. Και εγώ από σειρά μου να ευχαριστήσω όλου όσους με ψήφισαν με τη ψήφους τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Όπως σωστά είπε και ο Κώστας (Σλούκας), αυτό είναι ένα ομαδικό βραβείο. Κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του. Μέσα από την ομαδική προσπάθεια, όλοι διακριθήκαμε. Και πάλι ευχαριστώ και να έχουμε καλή σεζόν».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα