Αταμάν: «Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε πέρυσι»

Αταμάν: «Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε πέρυσι»

Γιώργος Κούβαρης
Αταμάν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε ότι η ομάδα του θα πρέπει να ξεχάσει τι συνέβη πέρυσι ενώ εξέφρασε την πίστη του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού AKTOR. Επίσης ευχαρίστησε ειδικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για «την προσπάθεια που κάνει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Γιώργος Κούβαρης

Ο Εργκίν Αταμάν κλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου να εκφράσει την ανησυχία του σε αυτήν την φάση και λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν: «Η ανησυχία μου για την ομάδα και τους παίκτες είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε την περσινή σεζόν. Πρέπει να έχουμε κίνητρο και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δυστυχώς δεν είχαμε καλή προετοιμασία, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Όμως έχουμε καλό ρόστερ, έμπειρο ρόστερ και θα αρχίσουμε από αύριο τα επίσημα παιχνίδια. Πρέπει κάθε μέρα να καταλαβαίνουμε ότι η σεζόν ξεκινάει και πάλι με μεγάλους στόχους»

Νωρίτερα το απόγευμα αποφάσισε να «κόψει» τον Τσέντι Όσμαν από την επτάδα των ξένων του Παναθηναϊκού όσον αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις των «πρασίνων» και σε ερώτηση για το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση να επιλέγει τους έξι παίκτες σε κάθε ματς ανάμεσα σε μια πλειάδα καλών ξένων, είπε: «Εχουμε τραυματίες και επιλέξαμε έξι ξενους να πάρουν μέρος σε αυτό τουρνουά. Ειναι μεγάλη σεζόν αλλά τώρα είναι εύκολο να διαχειριστούμε τους έξι ξένους Στη συνέχεια θα είναι δύσκολο.»

Νωρίτερα είχε παραλάβει το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βρίσκομαι στην Ελλάδα έναν χρόνο και είδα από την αρχή το πάθος των φιλάθλων. Είναι μεγάλη τιμή που πήρα αυτό το βραβείο και θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου, οι οποίοι στο τέλος αυτοί κερδίζουν. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος κάνει μεγάλη προσπάθεια να στηρίζει τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Πέρυσι είχαμε τρεις σημαντικούς Έλληνες στο ρόστερ μας και ο ένας από αυτούς αναδείχθηκε MVP. Και αυτό είναι σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα