Μπαρτζώκας: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά»

Μπαρτζώκας: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά»

Νίκος Καρφής
Μπαρτζώκας

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με το Περιστέρι και την προετοιμασία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που καθορίζουν το rotation.

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με το Περιστέρι στον ημιτελικό (28/9, 20:45) του Super Cup, θέλοντας να φτάσει σε άλλη μια κατάκτηση στο τέλος του δρόμου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην πίεση που υπάρχει πάντα στον Ολυμπιακό, αλλά και στη φιλοσοφία που θέλει να δώσει φέτος στην ομάδα του.

«Προσπαθούμε να χτίσουμε συνήθειες, να βάλουμε την φιλοσοφία μας στην ομάδα έχοντας νέα και παλιά πρόσωπα. Από την προετοιμασία λείπουν οι βασικοί μας σέντερ. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να προβληματίζεσαι κάθε μέρα, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά.

Για μένα αυτή τη στιγμή, έχουμε 4 τραυματίες από τους εννιά ξένους που διαθέτουμε. Οπότε οι έξι είναι οι επόμενοι. Στη συνέχεια θα είναι πραγματικά δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις προσθαφαιρέσεις. Ποιον βάζουμε και ποιον αφαιρούμε από τη λίγκα. Να κρατήσουμε το κίνητρο όλων ζωντανο. Θα πρέπει να κάνω ένα rotation. Tώρα είναι εύκολο λόγω τραυματισμών, μέσα στη σεζόν θα είναι δύσκολο», ήταν τα λόγια του head coach του Ολυμπιακού.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα