Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στον ημιτελικό με το Περιστέρι

Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στον ημιτελικό με το Περιστέρι

Ο μακΚίσικ

bet365

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ κόπηκε από τις επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα ως έβδομος ξένος για τον ημιτελικό του Super Cup με αντίπαλο το Περιστέρι. Αποστολή στη Ρόδο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι για τον ημιτελικό του Super Cup απόψε Σάββατο (28/9, 20:45), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του τον Σακιέλ ΜακΚίσικ.

Ο 34χρονος περιφερειακός της ομάδας του Πειραιά «κόπηκε» ως έβδομος ξένος από την αποστολή των «ερυθρόλευκων», ενώ ο ίδιος προέρχεται από τραυματισμό. Το μόνο που μένει πλέον είναι αν θα παραμείνει εκτός και στον αυριανό αγώνα, με τον Ολυμπιακό να μπορεί να δηλώσει άλλον ξένο παίκτη ώστε να μείνει εκτός.

Ο ΜακΚίσικ ήταν από τους παίκτες που είχαν συμπεριληφθεί στην επτάδα των ξένων για τις εγχώριες διοργανώσεις, με την απουσία του απόψε ωστόσο η λίστα θα περιλαμβάνει τους Εβάν Φουρνιέ, Φίλιπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ, Λούκα Βιλντόζα, Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος και Άλεκ Πίτερς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα