Αταμάν: «Δεν παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ αλλά ελέγξαμε το παιχνίδι»

Newsroom
Έργκιν Αταμάν

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόκριση στον τελικό του Super Cup ήταν ο Εργκίν Αταμάν, με τον Παναθηναϊκό να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα με φόντο το τρόπαιο του Super Cup. Οι «πράσινοι» χωρίς να πιάσουν φουλ ρυθμούς, επικράτησαν του Άρη με 81-68 και πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, που θα προκύψει από το ζευγάρι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι.

Ο Εργκίν Αταμάν φάνηκε ικανοποιημένος, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ, μιας και η ομάδα του κατάφερε να ελέγξει τον ημιτελικό από την αρχή ως το τέλος.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Πριν το παιχνίδι μιλήσαμε στα αποδυτήρια, ότι αυτή τη στιγμή ξέρουμε την κατάστασή μας, ακόμα κι αν δεν κάνουμε εξαιρετικό παιχνίδι, είναι σημαντικό να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε το παιχνίδι και τώρα είμαστε οι πρώτοι φιναλίστ. Δεν παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, αλλά ελέγξαμε το παιχνίδι, οι βασικοί μας έπαιξαν περίπου 20-21 λεπτά. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το αυριανό παιχνίδι».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα