Παναθηναϊκός: Ο Χουάντσο γιόρτασε τα γενέθλιά του μετά την πρόκριση στον τελικό του Super Cup (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Χουάντσο γιόρτασε τα γενέθλιά του μετά την πρόκριση στον τελικό του Super Cup (vid)

Newsroom
1

bet365

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup μετά τη νίκη επί του Άρη και ακολούθως, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ γιόρτασε τα 29α γενέθλιά του μαζί με τα μέλη της αποστολής των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν μετά τη νίκη επί του Άρη στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου και την πρόκριση στον τελικό του Super Cup όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Περιστέρι.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ γιόρτασε τα 29α γενέθλιά του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής των «πράσινων» στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Εξάλλου, δεν παρέλειψε να κάνει την ευχή ενόψει τελικού: «Εύχομαι αύριο να κερδίσουμε τον τίτλο».

@pao_bc Celebrating Juancho’s birthday 🥳 Wishing you a life filled with endless joy 💚 #WeTheGreens #paobcaktor #paobc #LiveTheGreenMagic #champions #rhodes #supercup #birthday #juancho ♬ πρωτότυπος ήχος - Panathinaikos BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα