Μπαρτζώκας: «Είναι φανερό ότι είμαστε εκτός ρυθμού, ιδιαίτερο παιχνίδι ο τελικός»

Newsroom
Γιώργος Μπαρτζώκας

bet365

Στην ετοιμότητα που δεν έχει ο Ολυμπιακός αυτήν την εποχή στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την πρόκριση στον τελικό του Super Cup.

Ο Ολυμπιακός πήρε, έστω και αν δυσκολεύτηκε αρκετά, την πρόκριση στον τελικό του Super Cup επικρατώντας του Περιστερίου. Εκεί οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να γνωρίζει πως είναι δύσκολο η ομάδα του να έχει ρυθμό αυτήν την εποχή και να στέκεται στα χαμένα μακρινά σουτ.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

«Θα αναλύσουμε το παιχνίδι, το Περιστέρι έπαιξε πολύ καλά χωρίς το "πρέπει". Είναι φανερό ότι είμαστε εκτός ρυθμού, είναι δύσκολο να είμαστε εντός. Σε ένα παιχνίδι με 22% στο τρίποντο, είχαμε 17 ασίστ και θα μπορούσαμε να είχαμε 27 αν είχαμε βάλει κάποια από τα σουτ που δημιουργήσαμε. Μας έβαλε πίεση, χάσαμε βολές. Αυτό θα υπάρχει μέχρι να βρούμε τις συνεργασίες μας, θα δυσκολευτούμε αλλά πιστεύω θα γινόμαστε καλύτεροι και όταν γυρίσουν οι ψηλοί μας τα κενά θα καλυφθούν».

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό: «Για να αποφύγω τα τετριμμένα, κάθε παιχνίδι τέτοιου είδους δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί, έχει σχέση με τη θέληση των παικτών, το πώς θα σουτάρουν. Πιστεύω θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα