Super Cup, Ολυμπιακός: Εκτός 12άδας από τον τελικό ο ΜακΚίσικ

Super Cup, Ολυμπιακός: Εκτός 12άδας από τον τελικό ο ΜακΚίσικ

Ο Σακιελ ΜακΚισικ με τη φανελα του Ολυμπιακού

bet365

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ο ξένος που έκοψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τη 12άδα του τελικού του Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του Super Cup της Ρόδου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε, όπως και στον ημιτελικό με το Περιστέρι, να αφήσει εκτός τον Αμερικανό από την εξάδα των ξένων.

Ο ΜακΚίσικ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού και επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες, κάτι που τον άφησε λίγο πίσω σε σχέση με τους υπολοίπους. Και έτσι ο κόουτς του Ολυμπιακού προτίμησε να πάει με τους πιο έτοιμους ξένους του.

Η εξάδα, λοιπόν, του Ολυμπιακού στους ξένους θα είναι οι Γουίλιαμς Γκος, Βιλντόζα, Φουρνιέ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Ράιτ, ενώ θυμίζουμε πως στην επτάδα δεν είναι δηλωμένοι οι τραυματίες Φαλ, Μιλουτίνοφ και Έβανς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα