Αβδάλας: «Να παίζω δυνατά με το 100% κάθε φορά, ο κόουτς μας δίνει χρόνο» (vid)

Αβδάλας: «Να παίζω δυνατά με το 100% κάθε φορά, ο κόουτς μας δίνει χρόνο» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Νεοκλής Αβδάλας

bet365

Ο Νεοκλής Αβδάλας στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Περιστερίου επί του Άρη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πήρε λεπτά συμμετοχής από τον προπονητή του ενώ σχολίασε και την εμφάνισή του.

Το Περιστέρι κατάφερε με ανατροπή να πάρει τη νίκη επί του Άρη και πήρε τη νίκη με 73-69. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα των δυτικών προαστίων κατέκτησε την τρίτη θέση στο φετινό Super Cup.

Από την πλευρά των νικητών ξεχώρισε ο 18χρονος Νεοκλής Αβδάλας. Μέσα σε 28:15 λεπτά εντός παρκέ μπόρεσε να βάλει 17 συνολικά πόντους, πήρε 3 ριμπάουντ (όλα αμυντικά) ενώ μοίρασε και 1 ασίστ.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πήρε λεπτά συμμετοχής μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες από τον προπονητή τους, Γιώργο Λιμνιάτη ενώ σχολίασε και την ατομική του εμφάνιση.

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά όλα τα παιδιά. Βγήκαμε εμείς οι νέοι. Και ο Ζούγρης έπαιξε πολύ καλά και ο Σωτήρης ο Σταυρακόπουλος. Πραγματικά βοηθήσαμε και εγώ χάρηκα πολύ που ήμουν στο παρκέ και έπαιξα, πήρα ευκαιρίες, έκανα λάθη και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα.

Είναι πολύ σημαντικό, αυτό που είπε ο κόουτς. Οι μικροί δεν παίρνουν τόσο χρόνο συμμετοχής, φέτος με το Περιστέρι προσπαθεί και ο κόουτς να μας δώσει χρόνο, το έχει κάνει ήδη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω να παίζω δυνατά με το 100% κάθε φορά».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα