Φενέρμπαχτσε - Εφές 82-83: Έχασε το Super Cup λίγες μέρες προτού υποδεχτεί τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Οικονόμου
Εφες Φενέρμπαχτσε

bet365

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Τουρκία κατέληξε στην Εφές, που με 83-82 έκαμψε την αντίσταση της Φενέρμπαχτσε, που περιμένει την προσεχή Παρασκευή τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα της EuroLeague.

Λίγες ημέρες προτού υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της EuroLeague (Παρασκευή 4/10), η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε από την Εφές με 82-83 και έχασε το πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup της Τουρκίας.

Παρά την απόπειρα στο φινάλε για την ανατροπή, η ομάδα του Μιγιάτοβιτς κράτησε το προβάδισμα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ελάιτζα Μπράιαντ σκόραρε για το 79-83 στα 42'' και παρά το τρίποντο του Γουίλμπεκιν που έφερε το ματς στον πόντο, η Φενέρμπαχτσε έχασε την ευκαιρία της για να «κλέψει» το τρόπαιο.

Ο Μπράιαντ, πέραν από παίκτης που έβαλε το κρισιμότερο καλάθι, ήταν και ο κορυφαίος της Εφές με 21 πόντους στον τελικό, έχοντας τους Οτούρου και Οσμάνι να προσθέτουν 16 και 13 αντίστοιχα. Παρά την απουσία του Λάρκιν και το εκπληκτικό παιχνίδι του Χέις Ντέιβις, που πέτυχε 20 πόντους, η Εφές είχε τις απαντήσεις στο φινάλε. Στους 19 σταμάτησε ο Κόλσον που μέτρησε και 4/5 τρίποντα για τους ηττημένους, ενώ ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς έμεινε στο παρκέ μόλις 6'47'', πετυχαίνοντας 4 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 43-39, 57-64, 82-83

@Photo credits: twitter/ @efesanadolu

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα