Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κλώτσησε τη μπάλα μετά από χαμένη βολή ο Λεσόρ (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ματίας Λεσόρ

bet365

Ο Ματίας Λεσόρ έπειτα από μία χαμένη βολή νευρίασε και αντέδρασε κλωτσώντας τη μπάλα μακριά, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον στον μεγάλο τελικό του Super Cup, με την αναμέτρηση να κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Στο κλειστό της Ρόδου, οι δύο «αιώνιοι» έχουν προσφέρει ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο υπήρξε μάλιστα και διακοπή διότι ο Μόουζες Ράιτ κάρφωσε και στράβωσε τη στεφάνη.

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Ματίας Λεσόρ εκτελούσε βολές. Ο Γάλλος σέντερ αστόχησε στη μία και από τα νεύρα του, αντέδρασε ρίχνοντας κλωτσιά στη μπάλα η οποία κατέληξε στην κερκίδα. Αυτή η πράξη προκάλεσε τις διαμαρτυρίες από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι ζήτησαν τεχνική ποινή.

Δείτε την κλωτσιά του Λεσόρ

@Photo credits: Glomex

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα