Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το μεγάλο τρίποντο του Βεζένκοβ που έκρινε τον τίτλο (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
1

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοβ κουβάλησε τον Ολυμπιακό στην τελευταία περίοδο του τελικού του Stoiximan Super Cup, σημειώνοντας μεγάλο τρίποντο στα 32" που ανέβασε τη διαφορά στο +9 και έκρινε τον τίτλο για τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2024/25, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 85-86 στον τελικό του Stoiximan Super Cup που διεξήχθη στη Ρόδο, κάνοντας το three-peat στον θεσμό.

Από την πλευρά του, ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, γεμίζοντας τη στατιστική του με 20 πόντους, 3/4 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 5/5 βολές, τέσσερα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ σε 31:30.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ πέτυχε κρίσιμους πόντους στην τελευταία περίοδο, μεταξύ αυτών το μεγάλο τρίποντο στα 32" για το τέλος, κάνοντας το 75-84 και κλειδώνοντας τη νίκη για τους Πειραιώτες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα