Αταμάν: «Θυμηθείτε τι ακολούθησε πέρυσι, αφότου χάσαμε το Super Cup» (vid)

1

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στο τελικό του Super Cup με σκορ 86-85, με τον τεχνικό των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, να στέκεται στην φάση του Ματίας Λεσόρ και στην εξέλιξη της περασμένης σεζόν μετά την απώλεια του πρώτου τροπαίου της χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στον τελικό του Super Cup της Ρόδου με σκορ 86-85 και ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν δεν μάσησε τα λόγια του σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, κάνοντας ειδική αναφορά στα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ, στη φάση του Ματίας Λεσόρ, αλλά και στην εξέλιξη της περσινής σεζόν.

«Το καλάθι του Λεσόρ που δεν έδωσαν έπρεπε να μετρήσει»

«Το παιχνίδι ήταν έντονο, αλλά το μπάσκετ δεν ήταν καλό. Δεν παίξαμε καλά, παίξαμε με πάθος, χάσαμε με έναν πόντο. Το καλάθι του Λεσόρ που δεν έδωσαν έπρεπε να μετρήσει και μετά η τεχνική έφερε το ματς στους 4 πόντους. Ο Βεζένκοφ ήταν εξαιρετικός, τα τεσσάρια μας σήμερα δεν ήταν καλά. Με εξαίρεση τον Παπαπέτρου δεν ήταν καλά επιθετικά.

Ήταν κοντινό παιχνίδι. Χάσαμε τον τίτλο, αλλά θυμηθείτε τι έγινε πέρσι. Ετοιμαστείτε για την Euroleague και για τους τελικούς. Αλλά θυμίζω πως αυτό έγινε και πέρσι. Δε με νοιάζει. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, κάναμε πολλά λάθη, έκαναν πολλά λάθη οι διαιτητές. Το φάουλ στον Λεσόρ και το καλάθι που δε μέτρησε, έδωσε διαφορά τεσσάρων πόντων. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και τον τίτλο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα