Super Cup: Η μεγάλη τέταρτη περίοδος του Σάσα Βεζένκοβ στον τελικό (vid)

Super Cup: Η μεγάλη τέταρτη περίοδος του Σάσα Βεζένκοβ στον τελικό (vid)

Newsroom
Ο Σάσα Βεζένκοβ στον τελικό του Super Cup

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοβ πραγματοποίησε ένα τρομερό τέταρτο δεκάλεπτο στον τελικό του Super Cup και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην τρίτη σερί κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός είναι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η ομάδα η οποία κατακτά το τρόπαιο στο Super Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν σε έναν αρκετά εντυπωσιακό τελικό του Παναθηναϊκού με 86-85 και πανηγύρισαν με αυτόν τον τρόπο τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο πρώην MVP της Euroleague που επέστρεψε το καλοκαίρι στην ομάδα του Πειραιά, ήταν καθοριστικός στο παιχνίδι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μόνο στην τελευταία περίοδο του ματς ο 29χρονος φόργουορντ κατάφερε να σημειώσει 10 πόντους ενώ πήρε επίσης 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και μοίρασε 1 ασίστ. Συνολικά έφτασε 20 πόντους με 4 ριμπάουντ σε 31:30 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα